zaterdag 7 juni 2014

Kus je gezicht gezond!



Kus je gezicht gezond!


De Bellabaci gezicht cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogd en dode huidcellen verwijderd. Gezichtmassages zijn een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Voordelen

·       Reinigt de poriën:  verwijdert overtollige olie en vuil uit de poriën
·       Verbeteren van de doorbloeding
·       Het toniseert de huid, door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd
·       Verbetert en verzacht littekenweefsel
·       Betere opname van werkstoffen
·       Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
·       Verfijnt de poriën
·       Toniseert de mimische spieren
·       Vermindert rimpels en fijne lijntjes
·       Draineert vochtwallen en onderkin
·       Het losmaken van verklevingen
·       Heeft een vaatverstevigende werking

Gewoon tijdens de oppervlakte reiniging te gebruiken

De facial cups kunt u gebruiken tijdens de oppervlakte reiniging of tijdens het aanbrengen van de dag en nachtcrème, zorg ervoor dat u een heerlijke reiniging, dagcrème of nachtcrème gebruikt tijdens de cupping.  Met water kunt u de cups schoonmaken.

Hoe mee-eters ontstaan

Een mee-eter is een ophoping van hoorn in de uitmonding van het haarzakje. Mee-eters zitten vaak op het gezicht, in de nek of op de rug (vooral de schouders) en zien er uit als zwarte puntjes. Vooral personen in de puberteit hebben er last van. Gebruik van make-up en olie  kan zorgen voor verergering. Doordat het talg in aanraking komt met zuurstof oxideert het talg. Daardoor ziet de mee- eter er zwart uit.
De Bellabaci Cups verwijdert de mee-eters omdat het een diepe doordringende zuigkracht heeft, waardoor het teveel aan olie verwijdert uit de poriën voordat het mee-eters worden,  waardoor de huid schoon en helder eruit gaat zien.

Anti-Aging

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren,  krijgt u huid een gezonde gloed en het verstevigt de huid, het vult de rimpels op. U kunt vochtwallen weg draineren.


Richtlijnen:

Gebruik 2-3 keer per week voor de beste resultaten, gebruik een oppervlaktereiniging of crème of een van onze oliën.

  •        Masseer het gezicht en de hals volgens de foto van het gezicht.
  •       Na de reiniging altijd een dag en nachtcrème gebruiken zodat de werkstoffen het beste opgenomen wordt.



Waarschuwing

Als de Bellabaci cups te lang op een gebied gebruikt wordt kan er een tijdelijke “Cup Kiss” optreden.
Het is belangrijk om met zorgvuldigheid om te gaan met de Bellabaci cups om goede resultaten te bereiken en om het risico’s te vermijden, door eerst  te oefenen. Als u bezorgd bent over hoe uw huid kan reageren, raden wij aan het product op een deel van u lichaam te testen wat niet gelijk in zicht is. Bijv. op de benen of armen of langs te gaan bij één van onze getrainde Bellabaci therapeuten. Zie Bij u in de buurt of stuur een mailtje met de vraag bij u in de buurt.
Het is aanbevolen de eerste keer van gebruik niet langer dan 2 seconde over elk gebied te gaan. Gaat dit goed dan kunt u het verhogen maar niet langer dan 1 minuut. Door niet te roteren, maar alleen langzaam over de huid heen te trekken.
Gebruik de Bellabaci gezicht cups niet puistjes, vlekken, open wonden, een erg verslapte huid, een  gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid of op ontstekingen.

Drink veel water om uw lichaam te reinigen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten