vrijdag 27 juni 2014

In 5 stappen naar mooie, "spinadertjes" vrije benen!









Ons lichaam weer "bikiniklaar" maken is moeilijk genoeg ondanks de eindeloze trainingen op de sportschool, werken aan een bruine kleurtje en alles wat lekker is uit uw dagelijks dieet schrappen. 
Na het bereiken van uw doel, constateert u dat zelfs na al dat harde werk, er een zichtbaar probleem is met uw benen.

Teleangiëctasieën of spinadertje(s) kunnen optreden tussen de leeftijd van 30 tot 50 jaar, dit kan het gevolg zijn van een blessure, zwangerschap of langdurig zitten of staan. Ongeacht de oorzaak, de behandelingen die bestaan, laseren of injecties die moeten worden uitgevoerd door een arts zijn vaak duur en soms pijnlijk en moeten soms meerdere keren herhaald worden.

Is het niet gewoon heerlijk dat je deze lelijke "spinadertjes" kunt behandelen met je
Bellabaci Body Cups

De negatieve druk van de
Bellabaci Body Cup  zorgt voor vers bloed en zuurstof door de adertjes, waardoor het zuurstofarm bloed verwijderd wordt door zachtjes de cup over de benen te laten glijden in zigzag of cirkelvormige bewegingen. Vergeet niet om altijd naar het hart toe te werken, dus vanaf je enkels naar je knieën, van je knieën naar je liezen enz.

Volg gewoon deze 5 stappen naar mooie, spinadertjes  vrije benen!

Stap 1 - Breng olie aan op het te masseren gebied (dit maakt de bewegingen gemakkelijker)

Stap 2 - Gebruik uw soft cup en knijp er licht in om een vacuüm te creëren voordat u deze neerzet op  het been.

Stap 3 - Maak zigzag-of cirkelvormige bewegingen over de spinadertjes, onderaan beginnen en omhoog werken.

Stap 4 - Herhaal indien nodig. Meteen zult u merken dat de kleur van de ader zal veranderen van blauw naar rood voordat deze verdwijnt. Dit is een goed teken het geeft aan dat zuurstofarm  bloed wordt verwijderd.

Stap 5 – Door het lymfesysteem te draineren glij je met de cup  van je enkels naar je knieën, en van je  knieën naar je lies. Doordat vochtophopingen een oorzaak kunnen zijn van een slechte lymfecirculatie en door deze te verwijderen om eventuele spataderen te voorkomen.

PS: Heeft u ook grote spataderen dan kunt u uw soft cups naast de ader plaatsen (nooit overheen!) om te masseren. Om vochtophopingen te verwijderen druk op de ader. Draineer altijd naar boven, in de richting van het hart.
Gebruik van Bellabaci Body Cups is geen vervanger van een  medische behandeling of van  medicijnen die door uw arts worden voorgeschreven en laat altijd uw arts weten dat u de cups gebruikt

Indien u nog niet een eigen set Bellabaci Body Cups heeft, ga dan naar www.bellabaci.nl/webshop

Leer de "kneepjes" van Bellabaci kennen! 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten